ArtBoX фокус Лято фотосинтезис арт център

ArTBoX: Фокус Лято с мечтание за море, слънце, веселие, романтика и звездни нощи, организират от Сдружение „Петя Павлович” през месец Май в София. Селектираните атрактивни артисти ще представят своите летни вдъхновения. Традиционно ще се проведат арт работилници и няколко благотворителни инициативи.

На 14 и 15 май 2016 г., влезте в ArTBoX с фокус Лято, в галерията и градината на ФотоСинтезис Арт Център в столицата.

Събитието ще протече:
  • От 14:00 до 18:30 ч. на 14 май, събота.
  • И от 11:00 до 18:00 ч., на 15 май, неделя.
Сред участниците ще откриете творчеството на: Decollage handmade, BAGажниk, Workshop of Niili, Баба Мравка, Самовила, Сладкарница за бижута ТЕДАРТА и др.

Станало вече традиция, в рамките на всеки ArTBoX се провеждат няколко благотворителни инициативи. В настоящето издание се включват организациите: „С вяра в доброто - подари надежда”, Фондация „Светът на Мария”, Фондация „Карин дом”, Фондация I CAN TOO. Желаещите да ги подкрепят, ще могат да го направят чрез дарение или като се включат в специалната работилница за изработка на украса, която ще се проведе на 14 май 2016 г., от 16:00 ч.

Не пропускайте да се включите и във фотосесията „Аз творя в ArTBoX” и покажете своята сръчност и креативност. За целта е необходимо да участвате в някоя от арт работилниците, да изработите своето изделие и след това да потърсите фотографа на събитието.

Вход за ArtBoX: Фокус Лято – свободен.

Участието в работилниците е платено.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: