» » » » » Срещу течението на Хъдсън

срещу течението на хъдсън сфумато

Театрална работилница „Сфумато” кани публиката на театър. Постановката Срещу течението на Хъдсънпо текстове на Дж. Д. Селинджър и Тенеси Уилямс, поставя въпросът „А сега на къде?” и провокира с размисъл за това какви хора успяват в света.

Съвременният Човек като че ли е зациклил някъде. Заседнал е в някакво Вселенско задръстване, а не го осъзнава. Продължава да върши едно и също, да повтаря всичко пак, и пак, и пак... Но когато дойде мигът на просветлението, когато Човекът се огледа и разбере къде се намира, започва да си задава един въпрос – „А сега накъде?”.

Трябва ли да се срути целият досегашен свят или може да се поправи? Как да продължиш да съществуваш в него? Какви хора са нужни на това време? Какви хора успяват сега?

Отрийте отговорите на 9 май 2016 г., от 20:00 ч., във Vivacom Art Hall, София, с театралната постановка на Театър „Сфумато” – „Срещу течението на Хъдсън”.

Режисьори: Борис Христов и Боян Крачолов с художествен ръководител проф. Иван Добчев.

С участието на: Биляна Георгиева, Деян Георгиев, Петър Дочев, Ивайло Ангелов, Иван Николов, Тодор Дончев, Димитър Крумов, Каталин Старейшинска.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: