» » » » Creatives Talk: Въпрос на гледна точка

владимир донков фотограф
Снимка: Vertical Shot Expeditions

Той води фотографски експедиции в Арктика, Патагония и Хималаите. Той е световно признат фотограф със страст към снимане на диви райони и изолирани изчезващи култури. И много добре знае какво е на шестия ден в 60-дневна експедиция на другия край на света да останеш без здрава палатка. Той е Владимир Донков – фотографът-приключенец, гост в Creatives Talk на SOHO, който с увлекателни истории от преживени експедиции ще покаже, че всичко е Въпрос на гледна точка.

На 21 юни 2016 г., от 19:00 ч, заповядайте в градината на SOHO в София, на вдъхновяващ разговор с фотографа Владимир Донков, който ще сподели преживявания, случили се някъде между Гренландия, Лом и Нос Хорн. Историята може би ще започне така:

„Да се намираш в лагер високо над облаците по път за К2, докато пакистанската армия чисти района от развилнели се терористи, когато професията ти е да документираш приключения из далечни диви райони - това определено е „мечтаната работа”. Но така ли е, ако в действителност краката ти, белият ти дроб и дори мозъкът ти не работят адекватно? Или пък след щателно подготвяне години наред за 60-дневна експедиция на другия край на Света, на 6-тия ден останеш без здрава палатка? Това май е провал. Или не е? Въпрос на гледна точка.”

А как ще завърши? Чуйте сами в уречения ден и час.

Входът е свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: