» » » » Криминален уикенд София ноар

криминален уикенд в перото
Снимка: splashnology.com

Разгърнати страници, тръпка на очакване и напрежение, убийство, подозрение, развръзка. Скъпи приятели и любители на криминалната литература, време е за крими-трилър уикенд Sofia Noir.

Обичате ли заплетените криминални сюжети и нарастващото напрежение с всяка следваща страница, която ви пренася все по-дълбоко в „убийствената” история? Имате си рафт с криминални романи и трилъри в домашната библиотека? В такъв случай, Sofia Noir е събитието, на което трябва да присъствате – един мини фестивала с изложение на криминални книги и трилъри в литературен клуб „Перото”, София.

При вход свободен, на 18 и 19 юни 2016 г., заповядайте на:


Криминален уикенд „София ноар”

18 юни, събота
  • 09:00 ч. - Стартиране на изложение на криминалната литература.
  • 15:00 до 19:00 ч. - Дискусия на тема „Криминалната литература - минало, настояще, бъдеще” с участието на: Марин Дамянов, писателят от ъндърграунда и създател на разказа и филма „Събирач на трупове”; Бойко Беленски, познавачът на мафията днес и на големите имена от историята на България; Боряна Дуковска, лицето на дамския психотрилър у нас. И още: Цветелина Дечева, Стефан Кисьов, Йордан Антов, Андрей Велков, Димитър Николов, Светослав Славчев и Гриша Атанасов.
19 юни, неделя
  • 09:00 до 19:00 ч. - Изложение на криминални книги и трилъри.

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: