» » » » Фестивал на микротеатъра Есен 2016

фестивал на микротеатъра софия 2016
Снимка: univision.com

Театър в джобен формат, близък до актьорите и силно въздействащ на публиката – есенен Фестивал на микротеатъра е част от културната програма за Деня на София.

На 17 септември 2016 г., Институт Сервантес ще посрещне четвъртото издание на фестивала за кратък театър. Представленията са на български и испански език, а входът е свободен.


П Р О Г Р А М А

18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00 ч.
  • „Като да поискаш сол от съседа” (Театър „Алма Алтер”. Автор и реж.: Александра Петрова.) - Прекрасен ден е. Да ходиш за риба е идеалният план. Но не бях предвидил завоите по пътя, тези проклети завои. Комедиен черен хумор за това как комшиите ти реагират на извънредни ситуации.
  • Директно включване на Илко Биров & Константин Кучев – Микро-концерти с хумор, много ритъм и блус/фолк/джаз.
  • „За Марсела” (Театър „Алма Алтер”. Автор: Сервантес / Лусиа Миранда. Реж.: Лусиа Миранда.) - Творба за един от най-близките до съвременността женски образи, създаден от Мигел де Сервантес.

18:15, 18:45, 19:15, 19:45, 20:15 ч.
  • „Театърът във времената на Сервантес” (Театър „Алма Алтер”. Автор: Антонио Бандерас. Реж. Валерия Димитрова.) - Обзор и игра по театъра на Сервантес. Нечестиви царе, девойки, дуели в името на честта и не само...
  • „Impossible you, Impossible me” (Театър „Алма Алтер”. Автор и реж.: Николай Георгиев.) - Разсъждения за живота, думите и вечните въпроси.
  • „Стихувам те” (Театър „Алма Алтер”. Автор и реж.: Урсула Родригез.) - Различни изразни форми: танц в ритъма на сричките на едно стихотворение. Стиховете са на испански език.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: