» » » » Изложба-медитация Планетата на Щастието

изложба планетата на щастието

Планетата на щастието” е третата самостоятелна изложба на Любомир Розенщайн. Посветена на десетгодишнината от основаването на радио за личностно развитие ChangeWire, експозицията ще бъде открита с медитация, а с приходите от продажбата на творбите ще бъде продължена традицията за залесяване, започната с предходната изложба на Любомир „Дърво от вечност”.

Любомир Розенщайн е визуален артист и автор на книгите „Розовите очила на душата”, „Оранжево сърце” и „Планетата на щастието”, а така също на поредици дискове с първите авторски водени медитации на български език, програми с дълбока релаксация и с йога нидра. НЛП майстор и йога ачаря, Любомир води семинари, курсове и тренинги по приложна психология, йога, тантра и медитация. През 2006 г. основава радиото за личностно развитие ChangeWire, на чийто десети рожден ден авторът посвещава своята трета самостоятелна изложба.

„Планетата на Щастието” ще разцъфне с фотографии на цветя на 4 октомври 2016 г., от 19:00 ч., в „+това” в София, където ще остане отворена за посещение до 26 октомври 2016 г.

Вход свободен.


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: