» » » » Толкова различен живот с Лучия Джованини

лучия джованини в софия

След две вдъхновяващи гостувания в София, Лучия Джованини пристига за трети път у нас и ни провокира към себепознание с безплатния семинар по книгата „Толкова различен живот”.

Питали ли сте се някога дали начинът, по който действате, мислите и чувствате, е най-добрият за вас? Но може би не е нужно да задавате въпроса, защото отговорът шепне във вас. Ако даден аспект в живота не ви удовлетворява, то промяната е във ваши ръце, казва Лучия Джованини, и точно това идва да разкаже и докаже очарователната италианка, автор на „Освободи живота си” и „Толкова различен живот”.

Кои са трите стъпки по пътя към желаните промени? Как да трансформираме мечтите в достижими цели? Как да развием гъвкавост без да губим посоката? И кои са механизмите, които водят до апатия, страх и тревожност, и ни пречат да бъдем пълноценни и осъществени като личности? Чуйте отговорите в миникурса с вход свободен на 11 ноември 2016 г., от 17:00 ч., в литературен клуб „Перото” в НДК.

Заповядайте!


«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

2 коментара:

  1. Отговори
    1. Обърнете внимание, че събитието е с дата от 2016 г. Kolonkata.info преустанови дейност и от 2017 г. не представя актуални събития.

      Изтриване