» » » » » Безплатна кинопанорама Италия днес

италианско кино с вход свободен италия днес

В два поредни уикенда през декември в столицата ще протече кинопанорамата „Италия днес. Програмата включва филми, произведени през последните три години. Организатор на събитието е Италиански културен институт.

На 10-11 и 17-18 декември 2016 г., Дом на киното в София ще домакинства филмовото събитие, посветено на италианското кино „Италия днес”.

Прожекциите са със субтитри на български език. С безплатна покана можете да се сдобиете от касата на киното.


П Р О Г Р А М А

италиански филми

„Родина” (Драма, 87 мин., 2014. Реж. Феличе Фарина. С: Франческо Панофино, Роберто Читран и Карло Джузепе Габардини.)
Салваторе, работник във фабрика, защитава работното си място и своето достойнство с цената на живота си. Неговата среща с другите персонажи разказва за ситуацията в Италия през последните 30 години: времена на пропуснати възможности, предадени надежди, престъпления и трагедии, рокади и игри на властта.
  • 10 декември, 11:00 ч. / 17 декември, 17:00 ч.


италиански филми

„Променливо време с вероятни подобрения” (Комедия, 100 мин., 2015. Реж. Марко Понтекорво. С: Лука Дзингарети, Джон Туртуро и Каролина Крешентини.)
Двамата приятели Ермано и Джакомо, съдружници в цех за дивани, който е на ръба на фалит, копаят дупка в двора и откриват... нефт! Това изключително събитие ще породи опасни противоречия и конфликти и ще изобличи най-лошите страни на нашите герои.
  • 10 декември, 13:00 ч. / 18 декември, 12:00 ч.


италианско кино

„Мафията убива само през лятото” (Комедия, 90 мин., 2013. Реж. Пиерфранческо Дилиберто. С: Пиерфранческо Дилиберто, Алекс Бисконти, Барбара Табита, Клаудио Джое, Кристиана Капотонди, Джиневра Антона, Нини Брускета.)
Артуро е роден в деня, в който актуалният за момента мафиот Вито Чанчимино става кмет на града. Неговите опити да спечели сърцето на своята любима още от ученическите години Флора са трагикомични. Чрез тази нежна и едновременно забавна любовна история, публиката ще бъде емоционално въвлечена в най-драматичните събития на съвременна Италия.
  • 10 декември, 15:00 ч. / 11 декември, 16:00 ч. / 17 декември, 11:00 ч. / 18 декември, 14:00 ч.


италианско кино

„Наричаха го JeegRobot” (Екшън, 112 мин., 2016. Реж. Габриеле Маинети. С: Клаудио Сантамария, Антонио Трупо, Даниеле Тромбети, Франческо Формикети, Джанлука ди Дженаро, Илениа Пасторели.)
Енцо Чекоти се е докоснал до радиоактивно вещество. Благодарение на случайна катастрофа, той разбира, че има свръхчовешки възможности. Мрачен, интровертен и затворен в себе си, Енцо приема дарбата на новите си способности като благословия за кариерата му на престъпник. Всичко обаче се променя, когато среща Алесия, убедена че той е героят от известен японски манга-комикс Steel Jeeg.
  • 10 декември, 17:00 ч. / 11 декември, 12:00 ч. / 17 декември, 19:00 ч. / 18 декември, 16.00 ч.


италиански филми

„Златното момче” (Драма, 102 мин., 2014. Реж. Пупи Авати. С: Шарън Стоун, Рикардо Скамарчо и Джована Рали.)
Давиде Биас, креативен рекламен агент, който мечтае да напише истински шедьовър, съжителства с притеснения и неудовлетвореност. Когато баща му, сценарист на второразредни филми, внезапно умира, Давиде се премества от Милано в Рим, където среща красивата Лудовика – издателка, заинтересована да публикува автобиографичен роман, който баща му е имал намерението да напише. Тогава животът на Давиде претърпява внезапен обрат.
  • 11 декември, 14:00 ч. / 17 декември, 15:00 ч.


италианско кино

„Била ли си някога на луната?” (Комедия, 90 мин., 2015. Реж. Паоло Дженовезе. С: Раул Бова, Лиз Солари, Дино Абреша, Нино Фрасика, Сабрина Импачаторе.)
Гуия е на 30, работи в престижно модно списание, кара скъпа спортна кола, пътува с частен самолет и живее между Милано и Париж. Има всичко или поне така си мисли, докато един ден не се озовава в малко селце в южна Италия. Там тя се сблъсква с Ренцо – очарователен фермер – и така разбира, че единственото нещо, което й липсва, е любовта.
  • 17 декември, 13:00 ч. / 18 декември, 18:00 ч.

„Безплатна кинопанорама Италия днес” е само едно от деветте събития, изпратени на 5 декември на всички абонати за платения бюлетин на kolonkata за декември 2016 и януари 2017 г. Информация за абонамента на contacts@kolonkata.info

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: