» » » » Коледна кулинарна работилница

коледна кулинарна работилница
Снимка: Софи Йотова

Коледа, ех, Коледа, свелият зимен празник, който събира цялото семейство около богатата трапеза. И всичко е повече от вкусно, защото го приготвяме с любов и го поднасяме с радостта от това да сме заедно. Софи Йотова от Foodie Boulevard, кани всички, които обичат вкусната и здравословна храна, на Коледна кулинарна работилница за празнични изкушения.

На 18 декември 2016 г., неделя, заповядайте в The Mall, София, на кулинарна творилница в три части. В програмата:
  • 15:00 до 15:30 ч. - Първа част: „Да поканим Коледния дух на трапезата!”. Ще научите как да стилизирате храната в стила на Коледа, като използвате различните цветове, форми и текстури на естествените продукти, с които да „нарисувате” различни вкусни Коледни картини и да създадете вкусни Коледни герои.
  • 15:30 до 16:00 ч. - Втора част: „Нарисувай си човече!”. Време е за декориране на джинджифилови сладки по оригинална рецепта и с естествени продукти.
  • 16:00 до 16:30 ч. - Трета част: „5 идеи за здравословни кетъринг идеи за вашето Коледно парти”. Ще си тръгнете с идеи за лесни, бързи и ефектни, здравословни и много вкусни хапки, които ще създадат празнично настроение у вашите гостите, като начало на празничната нощ.
Вход свободен.


„Коледна кулинарна работилница” е само едно от деветте събития, изпратени на 15 декември на всички абонати за платения лимитиран бюлетин на kolonkata за декември 2016 и януари 2017 г. Информация за абонамента на contacts@kolonkata.info

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: