» » » » » Скандинавска естетика на Nordic Design Bazaar

нордски дизайн базар в софия
Снимка: Pols Potten

Седмица преди Коледа в центъра на София ще имаме удоволствието да се насладим на селекция от обекти, интериор, аксесоари и лайфстайл продукти, създадени от най-ярките скандинавски брандове и дизайн. Празнично настроение, уют и вдъхновение ще довее Северният вятър с Nordic Design Bazaar.

В два поредни дни, на 15 и 16 декември 2016 г., в cosmos coworking camp в София, на ул. „Ангел Кънчев”3, единственият северен базар у нас ще покаже, че по-малкото може да означава повече – характерен почерк за скандинавската естетика.

Селекцията участници е наистина впечатляваща, а приятната изненада е българското участие на инж. Радостина Станкова и нейният CONTAIN_R, органайзер за бюро, който бе награден на конкурса Young Balkan Designers 2016: New Analogue в Белград.

А какво е празник без вкусотии, и какво е Коледа без коледни бисквитки? Три специални типа подаръчни кутии със зимни вкусове и аромати ще овкусят Nordic Design Bazaar, като предложение за сладка изненада, с която да зарадвате най-близките си.


Входът е свободен.


„Скандинавска естетика на Nordic Design Bazaar” е само едно от осемте събития, изпратени на 12 декември на всички абонати за платения лимитиран бюлетин на kolonkata за декември 2016 и януари 2017 г. Информация за абонамента на contacts@kolonkata.info

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: