» » » » » Светлина от Светлина... озарява Коледните празници

изложба светлина от светлина

Фотографът Светлана Иванова-Духарска поднася светъл Рождественски подарък на всички, които носят в сърцето си обичта към възвишеното и желанието за мир и добродетелност в света. В рамките на един месец, в Енорийския център при столичния храм „Покров Богородичен”, авторката ще представи своята изложба „Светлина от Светлина...” с фотографии, направени по време на поклонническо пътуване до Израел и Светите земи.

Подредбата на снимките е дело на иконографа Елисавета Благоева.

Набраните средства от продажбата на творбите ще бъдат дарени за подпомагане дейността на Енорийски център „Покров Богородичен”.

Изложбата може да бъде видяна от 11.12.2016 г. до 11.01.2017 г., при работно време: всеки делничен ден без понеделник от 15:30 до 18:00 ч.; и събота от 10:00 до 16:00 ч. Вход свободен.

Адрес: ул. „Георги Данчов-Зографина” 2, зад хотел „Родина” в София.„Светлина от Светлина...” е само едно от осемте събития, изпратени на 8 декември на всички абонати за платения бюлетин на kolonkata за декември 2016 и януари 2017 г. Информация за абонамента на contacts@kolonkata.info

«
Следващо
По-нова публикация
»
Предишно
По-стара публикация

Няма коментари: