Казвам се Ани Стоянова и съм автор и реализатор на проекта „Колонката”. Идеята за сайта се роди спонтанно в края на 2011 г., и от тогава изграждам kolonkata.info като културна медия, на която читателите имат доверие.

Колонката представя събития в София с вход свободен. Това е сайт за културата - достъпна, разнообразна и приятно изненадваща. Сайт за събитията – тясно рекламирани, но пъстри, градивни и с широко отворени врати.

Колонката е моята реализирана идея за уеб културно пространство, в което входът е свободен.

Добре дошли в www.kolonkata.info. Разгледайте събитията по категории или изберете своето културно събитие по дата в Календара.* * *

Права на kolonkata.info

Съдържанието на този сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички публикувани текстови материали са собственост на Колонката (www.kolonkata.info) и използването на всякаква информация, качена в сайта, от страна на други източници, следва да бъде след предварително съгласие на Колонката в лицето на създателя и реализатор на проекта Ани (Анна) Стоянова, и при цитиране на източника с поставяне на активен линк към него. За връзка използвайте посочените Контакти.


Задължения и отговорности на kolonkata.info

Преди да използвате сайта, моля прочетете каква е политиката за поверителност, която Колонката изпълнява – Декларация за поверителност в www.kolonkata.info